Fyrverk og Z Event samlet i Trondheim

Foto (Stian Engh-Halstvedt): fra venstre: Jenny Strømbom/Z Event Trondheim, Bjørn Skjæran/Fyrverk, Mali Myren/Fyrverk, Børre Tangen/Z Event Trondheim og Vilde Opeide/Fyrverk.

Fyrverk + Z Event Trondheim = sant

Foto (Stian Engh-Halstvedt): fra venstre: Jenny Strømbom/Z Event Trondheim, Bjørn Skjæran/Fyrverk, Mali Myren/Fyrverk, Børre Tangen/Z Event Trondheim og Vilde Opeide/Fyrverk.

I januar i år lanserte vi Z Event i Trondheim, hvor Crazy Coyote Events ble en del av laget. Nå styrkes Trondheimssatsingen ytterligere med Fyrverk. 

Fyrverk ble startet i 2021 med eiere fra HK reklamebyrå og Trondheim Stage, og selskapet har etter kun tre år i markedet rukket å sette solide spor etter seg med gjennomføring av flere prestisjeprosjekter i midt-Norge. Nå blir Fyrverk en del av DSD Explore familien.

– Fyrverk sin drøm har hele tiden vært å utvikle Trondheim som destinasjon, i tillegg til å være en strategisk sparringspartner for våre kunder. DSD Explore bringer med seg aktivitetsselskaper, reiseliv og event i samme familie. Vi blir langt sterkere sammen enn hver for oss, og alle partnere i Fyrverk blir med videre som medeiere i DSD Explore, uttaler Bjørn Skjæran fra Fyrverk, som blir byråleder i Z Event Trondheim. 

Bjørn Skjæran i Z Event Trondheim
Bjørn Skjæran, byråleder i Z Event Trondheim.
Foto: Stian Engh-Halstvedt

Terje Hatlen-Stokke er konsernleder i DSD Explore, og er opptatt av å utvikle mennesker og bedrifter som beriker det lokale. – Vi jobber for å skape Norges mest fremoverlente reise- og eventselskap, som sammen skaper flere helårlige robuste lokale arbeidsplasser. Alle eierne bak Fyrverk blir medeier i DSD Explore, og slik kan vi ha et langsiktig perspektiv sammen.

Terje Hatlen-Stokke
Terje Hatlen-Stokke, konsernleder i DSD Explore.
Foto: Kilian Munch

Flytter sammen til sommeren under navnet Z Event Trondheim

Fyrverk og Z Event Trondheim begynner å jobbe sammen allerede nå, og bidrar på hverandres prosjekter. Selskapene flytter sammen til sommeren, og da vil skiltet med Z Event Trondheim komme opp i Søndre Gate 14.

Bjørn Skjæran blir leder av Z Event Trondheim, og han er godt i gang med å bygge sitt nye lag med ansatte fra Fyrverk og Z Event Trondheim, og med flere rekrutteringer på gang. 

– Vi har allerede rukket å bli litt bedre kjent med hverandre, og det er skikkelig gøy å bli en del av en større gjeng som alle har hjertet utenpå skjorta for å gi kundene magi. 

Kundene til både Fyrverk og Z Event Trondheim vil beholde teamene sine som før, og få den samme skreddersydde kvaliteten og oppmerksomheten. I tillegg kan vi nå hente kompetanse fra en større familie.

Thomas Strandskogen
Thomas Strandskogen, administrerende direktør i Z Event.
Foto: Kilian Munch

– Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event, og han er begeistret over familieforøkelsen: – Menneskene i Z Event Trondheim og Fyrverk blir et bunnsolid team sammen. Vi deler lidenskapen for å skape resultater for kundene våre gjennom opplevelser, og disse folka kan virkelig faget sitt. Vi er dessuten på jakt etter flere ansatte til Z Event Trondheim, så ta gjerne kontakt hvis du vil bli en del av denne gjengen!

Du kan lese om nyheten i Adresseavisen og Kampanje.

Mali i Fyrverk
Mali Myren, prosjektleder i Fyrverk.
Foto: Stian Engh-Halstvedt
Børre i Z Event Trondheim
Børre Tangen, rådgiver i  Z Event Trondheim.
Foto: Stian Engh-Halstvedt