Våre selskaper

Vi går inn som en aktiv eier eller aksjonær i alle våre selskaper. I dag har vi syv selskaper, og en klar strategi om å knytte til oss mange flere.

Z Event

Z Event ble startet i 2007 og er et av Norges ledende eventbyråer, med base i Oslo. De skaper opplevelsesbasert kommunikasjon gjennom skreddersydde events, kick off og konferanse i hele Norge og i store deler av verden. Til nå har de gjennomført mer enn 1.500 events og over 200 digitale sendinger. Kvalitet er en del av selskapets DNA, og deres kundeløfte er: din strategi – vår energi!

Stiftet

2007

Årsverk

28

Gjester 2022

33 000

event organized by Z Event
Moller Dare to Move case

Y story

Y Story er et kommunikasjonsbyrå som siden 2017 har redefinert internkommunikasjon, og bistått store og komplekse organisasjoner med sin unike tilnærming.  De utvikler kommunikasjon som involverer og engasjerer. Gjennom kreativ kommunikasjon gir de merkevarer egenart, og gjør strategier om til kultur. Selskapet ble kåret til Gaselle i 2021.

Stiftet

2017

Årsverk

9

Reisverket

Reisverket er en av Norges fremste aktører innenfor reise og event i inn- og utlandet, og de er en del av Z Event. Selskapet ble startet i 2013, og består av 5 ansatte. Samlet har de over 100 års erfaring innen arrangementer og reiser over hele verden. Reiseplanlegging, logistikk, budsjettering, administrasjon, oppfølging og gjennomføring er deres fag, og fokus ligger på kvalitet og nøyaktighet. Ingen gruppe er for liten eller for stor.

Stiftet

2013

Årsverk

5

Gjester 2022

4 200

event organized by Reisverket
Rib boats driving down Nidelven in Trondheim

CRAZY COYOTE EVENTS

Selskapet ble etablert i 2006 og har i dag et solid fotfeste som en ledende totalleverandør av aktiviteter og arrangementer i Midt-Norge. Crazy Coyote Events kartlegger kundens behov grundig og velger den optimale lokasjonen for å skape en unik og fantastisk opplevelse. Enten du ønsker en adrenalinfylt tur i en RIB-båt eller en stor event produksjon med mange hundre gjester, er Crazy Coyote Events det ideelle selskapet å kontakte.

Stiftet

2006

Årsverk

9

Gjester 2022

10 827

GO FJORDS

Go Fjords ble grunnlagt i 2017 og er en dedikert tilbyder innen opplevelsesbasert reiseliv. Uansett om du søker avslapning ved fjorden, adrenalinpumpende opplevelser på fjelltopper eller utforsking av historiske landemerker, har de den perfekte turen for deg. Selskapet tilbyr individuelle aktiviteter og dagsturer over hele Norge, med løftet om å skape uforglemmelige minner.

Stiftet

2017

Årsverk

5

Gjester 2022

14 141

Vøringsfossen Express bus driving next to the waterfall
RIB boat from XXlofoten driving fast on the coast of Svolvær

XXLOFOTEN

På kaikanten i Svolvær har XXLofoten etablert seg som den ledende aktøren innen opplevelser i Lofoten, og tilbyr et omfattende spekter av aktiviteter året rundt. Siden starten i 2005 har selskapet opparbeidet solid erfaring i å levere kvalitetsopplevelser for både enkeltpersoner og bedrifter, inkludert kurs- og konferanser. Fisketurer, kajakkpadling og RIB-eventyr er blant de spesialiserte tjenestene som XXLofoten tilbyr.

Stiftet

2005

Årsverk

10

Gjester 2022

41 706

Fjord Travel Norway

Fjord Travel Norway tilbyr en rekke pakketurer over hele Norge. Med lang erfaring, personlig service og sterke lokale samarbeidspartnere har de skapt opplevelser for mennesker fra hele verden. Selskapets ekspertise ligger i å tilby ferdig sammensatte pakker som tar deg med på utforskning av det spektakulære fjordlandskapet, seiling langs den langstrakte kystlinjen og oppdagelse av urbane byer.

Stiftet

2000

Årsverk

5

Gjester 2022

343

Havila Coastal cruise with Fjord Travel