Våre selskaper

DSD Explore går inn som en aktiv eier eller aksjonær i alle våre selskaper. Vår familie består av selskaper innen event- og reiseliv, og vi har en klar strategi om å knytte til oss mange flere.

Fyrverk

Fyrverk brenner for å skape opplevelser som bygger stolthet, lojalitet og sterke relasjoner til både kunder og kollegaer. Selskapet har levert flere prestisjeprosjekter i Midt-Norge. 

Fyrverk ble startet av HK reklamebyrå sammen med Trondheim Stage, som har stått bak flere av de største begivenhetene i Norge. I 2024 ble Fyrverk en del av DSD Explore familien, og vil fortsette å sette Trondheimsregionen sterkere på kartet som Z Event Trondheim.

Stiftet

2021

Årsverk

3

Scene med lys og teknikk
stort arrangement håndtert av Kite

Kite

Kite Kommunikasjon og Event har en visjon om å skape opplevelser som bidrar til å forandre verden – en ambisiøs og forpliktende visjon. Kite har fokus på å utvikle miljøvennlige løsninger for alle typer produksjoner og etterlever dette i tett samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Kite gjennomfører rundt 110 produksjoner årlig for mellomstore og store kunder. Kite og Z Event har fusjonert under navnet Z Event.

Stiftet

2017

Årsverk

20

Z Event

Z Event ble startet i 2007 og er et av Norges ledende eventbyråer, med base i Oslo, Trondheim og snart Bergen. De skaper opplevelsesbasert kommunikasjon gjennom skreddersydde events, kick off og konferanse i hele Norge og i store deler av verden. Til nå har de gjennomført mer enn 1.500 events og over 200 digitale sendinger. Kvalitet er en del av selskapets DNA, og deres kundeløfte er: din strategi – vår energi!

Stiftet

2007

Årsverk

28

Gjester 2022

33 000

event organized by Z Event
Moller Dare to Move case

Y story

Y Story er et kommunikasjonsbyrå som siden 2017 har redefinert internkommunikasjon, og bistått store og komplekse organisasjoner med sin unike tilnærming.  De utvikler kommunikasjon som involverer og engasjerer. Gjennom kreativ kommunikasjon gir de merkevarer egenart, og gjør strategier om til kultur. Selskapet ble kåret til Gaselle i 2021.

Stiftet

2017

Årsverk

9

Reisverket ( Z Event Reise)

Reisverket er en av Norges fremste aktører innenfor reise og event i inn- og utlandet. Samlet har de over 100 års erfaring innen arrangementer og reiser over hele verden. Reiseplanlegging, logistikk, budsjettering, administrasjon, oppfølging og gjennomføring er deres fag, og fokus ligger på kvalitet og nøyaktighet. Reisverket er i dag fusjonert inn i Z Event.

Stiftet

2013

Årsverk

5

Gjester 2022

4 200

event organized by Reisverket
Rib boats driving down Nidelven in Trondheim

CRAZY COYOTE

Selskapet ble etablert i 2006 og er i dag en ledende arrangør av opplevelser og aktiviteter i Midt-Norge. De spesialiserer seg på maritime opplevelser som seilturer og RIB-turer. Crazy Coyote er kjent for å skape minneverdige og tilpassede opplevelser, som reflekterer Trøndelags kultur og historie.

Stiftet

2006

Årsverk

9

Gjester 2022

10 827

GO FJORDS

Go Fjords ble grunnlagt i 2017 og er en dedikert tilbyder innen opplevelsesbasert reiseliv. Uansett om du søker avslapning ved fjorden, adrenalinpumpende opplevelser på fjelltopper eller utforsking av historiske landemerker, har de den perfekte turen for deg. Selskapet tilbyr individuelle aktiviteter og dagsturer over hele Norge, med løftet om å skape uforglemmelige minner.

Stiftet

2017

Årsverk

5

Gjester 2022

14 141

Vøringsfossen Express bus driving next to the waterfall
RIB boat from XXlofoten driving fast on the coast of Svolvær

XXLOFOTEN

På kaikanten i Svolvær har XXLofoten etablert seg som den ledende aktøren innen opplevelser i Lofoten, og tilbyr et omfattende spekter av aktiviteter året rundt. Siden starten i 2005 har selskapet opparbeidet solid erfaring i å levere kvalitetsopplevelser for både enkeltpersoner og bedrifter, inkludert kurs- og konferanser. Fisketurer, kajakkpadling og RIB-eventyr er blant de spesialiserte tjenestene som XXLofoten tilbyr.

Stiftet

2005

Årsverk

10

Gjester 2022

41 706

Fjord Travel Norway

Fjord Travel Norway tilbyr en rekke pakketurer over hele Norge. Med lang erfaring, personlig service og sterke lokale samarbeidspartnere har de skapt opplevelser for mennesker fra hele verden. Selskapets ekspertise ligger i å tilby ferdig sammensatte pakker som tar deg med på utforskning av det spektakulære fjordlandskapet, seiling langs den langstrakte kystlinjen og oppdagelse av urbane byer.

Stiftet

2000

Årsverk

5

Gjester 2022

343

Havila Coastal cruise with Fjord Travel