Kontakt oss

Adresse
DSD Explore
Torggaten 5
5014 Bergen

Org nr: 982 076 811

Nøkkelpersoner

Her er noen av våre ansatte som går på jobb hver dag for å oppfylle drømmer.

DSD Explore

Terje Hatlen-Stokke
Konsernleder

Terje Hatlen-Stokke

+47 996 90 906
terje@dsdexplore.no

Terje har jobbet som leder i hotell og reiseliv siden 1998, og har lenge jobbet med å konsolidere aktivitetsturismen i Norge. Terjes drøm er å skape en bevegelse for utvikling av norsk reiseliv som beriker det lokale. Han er alltid på farten og sitter kun stille når han pendler til og fra sitt hjemsted i Molde.

Bente Holm
Kommersiell direktør

Bente Bratland Holm

+47 952 73 280
bente@dsdexplore.no

Bente har lang erfaring som toppleder og utvikler i reiselivet. Hun har vært direktør i Visit Norway og har ledet strategi- og omstillingsprosesser på nasjonalt nivå, både i det offentlige og i det private næringslivet.

Marit Hartmann
Kommunikasjons- og markedsdirektør

Marit Høvik Hartmann

+47 932 19 320
marit@dsdexplore.no

Marit har 25 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, og hun har markedsført «alt fra pølser til pensjon».  Marit har tidligere vært adm.dir. i Geelmuyden Kiese og i McCann Oslo, og hun brenner for kommunikasjon som gjør en forskjell.

Janne Aftret
HR-direktør

Janne Aftret

+47 959 65 400
janne@dsdexplore.no

Janne har lang og bred HR- og ledererfaring fra hotell & restaurant og reiseliv. Janne er en «people person» som brenner for kulturbygging, ledelse og utvikling av menneskene i organisasjonen.

Emil Sebastian Dahl
Økonomidirektør

Emil Rognstad Østenfor

+47 977 76 417
emil@dsdexplore.no

Emil har lang erfaring innen både ledelse og økonomi. Han har jobbet med noen av Norges sterkeste merkevarer innen mat, sist som adm.dir. for selskapet bak SALMA-laks, og tidligere som CFO og i ulike økonomiroller. Han drives av å utvikle solide og offensive forretningsmodeller og selskaper.