Z Event sammen med DSD Explore

DSD Explore investerer i Z Event gruppen

De siste to årene har DSD Explore gjort flere investeringer innen for det norske reiseliv- og eventmarkedet. Nå går DSD Explore inn på eiersiden av det Oslo-baserte selskapet Z-Event.

Z Event er et av landets ledende eventbyråer, kjent for sin kundeorientering og en meget sterk internkultur. De har historie tilbake til 2007, med flere tusen event og digitale sendinger på samvittigheten. Z Event beholder navnet og merkevaren, og har sitt hovedsete i Oslo. Med i Z Event gruppen er også reiseselskapet Reisverket og kommunikasjonsbyrået Y Story.

Suksessen til selskaper i og rundt DSD Explore er sterkt avhengig av mennesker. Vi mener det er en svært god kulturell kobling mellom DSD Explore og Z Event hvor begge parter er motivert for å være med på en vekstreise og skape noe større sammen. Z Event vil være event-motoren i DSD Explores videre vekststrategi, hvor ambisjonen er en ekspansjon på sentrale lokasjoner i Norge.

Terje Hatlen-Stokke, konsernleder i DSD Explore
Terje Hatlen-Stokke
Terje Hatlen-Stokke
Foto: Kilian Munch

Alle aksjonærene i Z Event gruppen reinvesterer i DSD Explore.

– Å reise er forbundet med store og små drømmer, enten det er privat eller med bedriften, og vår felles oppgave er å oppfylle disse drømmene. Men det finnes også flere drømmer vi i DSD Explore er opptatt av: nemlig levende lokalsamfunn. Gjennom store og små selskaper som nå bringer aktiviteter og reisende til hele Norge, vil vi bidra til robuste helårlige lokale arbeidsplasser, avslutter Terje Hatlen-Stokke.