Katrine Mosfjeld the CEO of Fjord Travel Norway

Katrine Mosfjeld blir CEO i Fjord Travel Norway

En av Norges mest markante ledere for utviklingen av norsk reiseliv går fra Innovasjon Norge til Fjord Travel Norway AS som CEO fra 1. april.

Katrine Mosfjeld kommer fra stillingen som CMO for Visit Norway i Innovasjon Norge. Her har hun blant annet ledet omstillingen av hele forbrukermarkedsføringen, med et sterkt digitalt fokus og med klimasmart markedsutvikling. Hun har bygget et svært kompetent team rundt seg, og de har hentet hjem mer enn 40 prestisjefulle internasjonale priser i samarbeid med norsk reiselivsnæring.

I jakten på ny CEO til Fjord Travel Norway, stod Katrine Mosfjeld helt øverst på ønskelisten. – For å lykkes i et fremoverlent reiselivsselskap, må du virkelig forstå teknologisk utvikling, bærekraftig reiseliv og Norges tiltrekningskraft. Det er ingen overdrivelse å si at Katrine Mosfjeld er Norges råeste på denne kombinasjonen

Terje Hatlen-Stokke, konsernleder i DSD Explore.
Terje Hatlen-Stokke and Katrine Mosfjeld
Terje og Katrine
Foto: DSD Explore

Katrine selv gleder seg til å ta over roret som CEO i Fjord Travel Norway:

– Fjord Travel Norway har en profil som passer meg bra. Det er internasjonal markedsføring, det er salg, det er teknologi og det er store utviklingsambisjoner. Et kinderegg av en mulighet for en som meg! Nå har jeg i mange år jobbet med markedsføring av reisemål og lagt til rette for at andre skal kunne selge norsk reiseliv. Nå blir jeg selv en del av næringen, får en nettbutikk og egen bunnlinje – og det gleder jeg meg til!

Fjord Travel Norway inngår i DSD Explore sin portefølje, som dermed bygger videre på sin ambisjon om å utvikle Norges mest fremoverlente reiselivs- og eventselskap.

Group picture of Katrine and Bente and Terje
Katrine Mosfjeld sammen med Bente Bratland Holm (CCO i DSD Explore) og Terje Hatlen-Stokke

Du kan lese om nyheten i Kampanje.