lansering av Z Event Trondheim

Lansering av Z Event Trondheim

Crazy Coyote og Z Event setter Trondheim sterkere på kartet.

Crazy Coyote Events har lenge vært synonymt med innovative og engasjerende opplevelser i Midt-Norge.

Nå skriver vi et nytt kapittel i Crazy Coyote sin historie, når familien nå utvides med lanseringen av Z Event Trondheim.

Z Event Trondheim vil inkludere medarbeidere fra den tidligere Crazy Coyote Events. Dette teamet vil jobbe i nær samarbeid med kolleger i Oslo, og dele ressurser og kunnskap når det trengs. Trondheims kundeteam forblir uendret, men de vil ha tilgang til langt større muligheter.

Vind i seilene: Krazy K-Yote Two forblir en viktig asset i Crazy Coyote

Crazy Coyote lever videre, uten Events, som et rendyrket aktivitetsselskap. Den ikoniske seilbåt, Krazy K-Yote Two, forblir en integrert del av Crazy Coyote, ledet av Stian Ole Isaksen. Aktivitetsmenyen vil fortsette å vokse, og våre kunder kan se frem til enda flere uforglemmelige opplevelser. 

Z Event Trondheim
Fra venstre til høyre: Børre Tangen og Thomas Strandskogen i Z Event Trondheim og Stian Ole Isaksen i Crazy Coyote.

Styrking av Næringslivet i Trøndelag
DSD Explore og Z Event Trondheim forplikter seg til å bidra til vekst og utvikling i Trøndelag. Gjennom innovative og målrettede eventer ønsker vi å forsterke næringslivets konkurransekraft og tilknytning i regionen. Vi anser eventer som en kritisk komponent for å fremme bedrifters strategiske mål og kultur.

Du kan lese om nyheten i Kampanje.